Gezondheidsscan

Wat gezondheid betekent, is voor iedereen anders. De visie van Equi-Pura is dat een goede gezondheid betrekking heeft op de totale mens. Fysieke, mentale, emotionele en maatschappelijke aspecten zijn daarbij nauw met elkaar verbonden. Om een goed beeld te krijgen van de gezondheid, dan wel een disbalans, maken wij gebruik van de Oberon gezondheidsscan. Deze scan geeft een zeer uitgebreid en nauwkeurig overzicht van de oorzaak van klachten in het lichaam. Dit is essentieel voor het maken van een effectief behandelplan. Tevens gebruiken we de Oberon om het vervolg van de behandeling te monitoren, d.w.z. kijken of een behandeling aanslaat of moet worden bijgesteld.

Deze gezondheidsscan is medisch gecertificeerd door MedCert, de hoogste Duitse medische certificeringsinstantie. Op dit moment is de scan één van de meest geavanceerde systemen om een diagnose te stellen en valt onder de ‘Non-Lineaire Diagnostiek’.

Hoe werkt het?
De basis van de gezondheidsscan is de kwantumfysica die zegt dat trillingen de informatiedragers zijn van alle materie. Hiervoor maakt de scan gebruik van biofotonen, lichaamseigen (bio) lichttrillingen (fotonen) die het lichaam worden ingestuurd en weer terug opgevangen.
Een gezonde cel zendt een coherent licht uit en een verstoorde cel een chaotisch licht. De mate van verstoring in het lichaam en dus in het licht,
is meetbaar met de scan. Aan de hand van 9 miljard meetpunten vergelijkt de scan alles met zijn uitgebreide database waarin 50 jaar research zit. Dankzij de ontwikkelingen van prof. Popp is de scan nauwkeurig, betrouwbaar en niet belastend voor jou in tegenstelling tot vele andere onderzoeken.

De meetresultaten worden grafisch weergegeven waardoor wij als therapeut een volledig beeld krijgen. Na de scan worden ook nog volgende aspecten behandeld:

Benieuwd naar wat wij voor jouw gezondheid kunnen betekenen?
Contacteer ons dan want meten is weten en wie de oorzaak kent, kan doelgericht behandelen!