De plant aloë vera is één van de oudste en meest bekende heilzame planten en is door de eeuwen heen gebruikt door verschillende culturen.
Aloë vera werd “de plant van de onsterfelijkheid” genoemd. Ook de ontdekker Columbus nam de planten mee op zijn overzeese reizen voor zijn zeelieden, ter voorkoming en behandeling van alledaagse ongemakken. Geen wonder, want de gel uit de bladeren van aloë vera bevat meer dan 200 actieve natuurlijke bestanddelen, waaronder 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen.

De plant bezit eigenschappen die:

Dankzij het uniek patent van Forever Living op het stabilisatieproces, dat de gel en het sap uit de aloë vera houdbaar maakt met behoud van alle krachtige eigenschappen, kan de hele wereld van voordelen genieten van aloë vera. De zuivere aloë vera gel is de basis van een uitgebreid en nog steeds groeiend assortiment van hoogwaardige gezondheids-, huidverzorgings- en cosmeticaproducten. Ook bijenproducten en een groot aantal voedingssupplementen zijn inmiddels deel geworden van dit assortiment. Alle producten kenmerken zich door een zeer hoge kwaliteit en puurheid. Dit kan Forever Living omdat het zelf alle processen beheert van teelt tot productie en logistiek.

De gunstige werking van aloë vera op de huid is algemeen bekend. Minder mensen weten dat aloë vera bij inwendig gebruik optimaal bijdraagt aan de algehele vitaliteit. Onderzoeken hebben aangetoond dat juist het drinken van aloë vera gel als een katalysator werkt voor wat betreft de opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen. Wil ook jij de voordelen ondervinden van Forever Living en vitaler en fitter door het leven gaan, neem dan contact op!

Webshop

Tarieven en contact:

De meeste behandelingen hebben voldoende effect na 1-3 keer. In sommige gevallen is er een langdurigere behandeling nodig of verdere doorverwijzing