Gezondheidsscan

Een goede gezondheid is de basis voor alles, maar weet jij of je paard gezond is? Met het EAVET® Equine – Scansysteem kunnen we de gezondheid van je paard meten. Deze gezondheidsscan is medisch gecertificeerd door MedCert, de hoogste Duitse medische certificeringsinstantie. Op dit moment is de scan één van de meest geavanceerde systemen om een diagnose te stellen en valt onder de ‘Non-Lineaire Diagnostiek’. Zowel beginnende als ernstige ziekteprocessen kunnen we opsporen, herkennen en behandelen.

Hoe werkt het?
De basis van de gezondheidsscan is de kwantummechanica die zegt dat trillingen de informatiedragers zijn van alle materie. Hiervoor maakt de scan gebruik van biofotonen, lichaamseigen (bio) lichttrillingen (fotonen) die het lichaam worden ingestuurd en weer terug opgevangen. Een gezonde cel zendt een coherent licht uit en een verstoorde cel een chaotisch licht. De mate van verstoring in het lichaam en dus in het licht, is meetbaar met de scan.
Aan de hand van 9 miljard meetpunten vergelijkt de scan alles met zijn uitgebreide database waarin 50 jaar research zit. Dankzij de ontwikkelingen van prof. Popp is de scan nauwkeurig, betrouwbaar en niet belastend voor je paard.
De meetresultaten worden grafisch weergegeven waardoor wij als therapeut een volledig beeld krijgen van je paard.

Na de scan worden ook nog volgende aspecten behandeld: Benieuwd naar wat wij voor je paard kunnen betekenen? Contacteer ons dan want meten is weten en wie de oorzaak kent, kan doelgericht behandelen!